Sagan om Android

Android börjar etablera sig som spelare på marknaden för mobila operativsystem. Men vad har hänt sedan starten? Vart är Android på väg? På vilka andra områden kan vi vänta oss att se systemet? Häng med när M3 går på djupet med Googles operativsystem.

Sagan om Android började för tre år sedan. Redan innan den femte november 2007, när operativsystemet Android och dess bakomliggande samarbetsorganisation Open handset Alliance presenterades, hade det snackats ett tag om en Googlemobil. Påhittade konceptskisser samsades med det faktum att flertalet av Googles tjänster letat sig ut i telefoner från de flesta tillverkare under året. Googletelefonen var på gång, men på vilket sätt visste vi konsumenter inte eftersom Google själva inte gjort speciellt mycket hårdvara tidigare.

Lägg till länk

På denna sidan lägger du till din länk, fyll bara snabbt och enkelt i de olika fälten och klicka sedan på "Klar". Efter detta kommer vi att kontrollera länken så den håller den standad som vi vill ha på vår sidare, efter detta läggs den upp på vår hemsida. Bli svaret för många sökande konsumenter!

Namn:
E-mail:
Kategori:
Url:
Länk text:
Beskrivning: